ul. Szajnochy | 85-738 Bydgoszcz
+48 509 491 716
+48 501 411 070

Deski rozbiorowe do masarni – polietylen do krojenia mięsa

deski rozbiorowe do mięsa, deski do masarni, deski z polietylenu, deski do ubojni

Nasza firma realizuje zamówienie na deski rozbiorowe do masarni i ubojni, służące do bezpiecznego krojenia mięsa. Wykonujemy jest w wytrzymałego polietylenu, który posiada dobrą odporność na cięcie ostrymi narzędziami. Jest to również materiał w pełni dopuszczony do kontaktu z żywnością. Na życzenie klienta wystawiamy stosowany atest, który potwierdza, że nasze deski do krojenia mięsa są bezpiecznie i mogą być stosowane do bezpośredniego kontaktu z żywnością.

W naszej ofercie posiadamy deski białe do wieprzowiny, wołowiny i drobiu, deski zielone do warzyw oraz deski niebieskie do ryb. W związku z tym, mogą być one również stosowane w restauracjach, sklepach spożywczych oraz zakładach przetwórstwa rybnego.

Wszystkie produkty docinamy na dokładny wymiar klienta. Posiadamy bardzo szeroki wybór grubości: 5 mm, 10 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm, 30 mm, 35 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm, 80 mm oraz 100 mm. Maksymalna szerokość deski to 1500 mm, a największa możliwa długość to 3000 mm.

deski do krojenia żywności, deski do krojenia ryb, deski do krojenia warzyw, deski do krojenia mięsa

Deski do masarni i ubojni – dostępne wymiar:

Nasza firma oferuje Państwu zarówno docięcie desek na dokładny wymiar klienta, jak i dostawę wymiarów gotowych. W ich przypadku możemy zagwarantować bardzo krótki termin realizacji, który wynosi zaledwie 2 dni robocze. W przypadku braku którejkolwiek z pozycji, czas wytworzenia również nie jest długi i wynosi maksymalnie 3-4 dni robocze.

Najbardziej popularne wymiar, dostępne wprost z naszego magazynu to:

  • 200×1000 mm
  • 250×1000 mm
  • 300×1000 mm
  • 400×1000 mm
  • 500×1000 mm
  • 700×1000 mm
  • 250×2000 mm
  • 300×2000 mm
  • 400×2000 mm
  • 500×2000 mm
  • 700×2000 mm

Posiadamy również deski z polietylenu PE1000, PE500 i PE300 o długości 3000 mm i szerokości 1500 mm. W przypadku bardzo dużych stołów możemy zaproponować również blaty składające się z jednej połaci materiału. Takie rozwiązanie jest znacznie lepsze niż łączenie, ponieważ lepiej sprawdza się podczas masowej produkcji mięsa.

Co wyróżnia nasze deski do krojenia mięsa?

Gwarantujemy Państwu materiały najwyższej jakości, które dopuszczone są do bezpośredniego kontaktu z żywnością. Dzięki temu w przypadku ewentualny kontroli ze strony służ sanitarnych, nie musimy się martwić. Na życzenie klienta możemy wystawić certyfikaty, które potwierdzą, że nasze płyty są w pełni bezpieczne.

Wszystkie deski jesteśmy w stanie dociąć na taki wymiar, jaki jest w danej chwili potrzebny. W związku z tym, nie muszą Państwo kupować pełnych płyt, jeżeli potrzebny jest mniejszy odcinek.

Nasze deski są również odporne na mycie detergentami, używanymi w masarniach i ubojniach. Jest to efekt bardzo dobrej odporności chemicznej polietylenu.

Materiał może pracować w temperaturach od – 30 stopni Celsjusza do + 90 stopni Celsjusza. Możemy więc kroić na nich zarówno zmrożone mięso, jak i posiłki gotowe, wyciągnięte wprost z piekarnika. Płyty są również idealnie do wykładania półek w chłodniach i mroźniach, używanych bardzo szeroko w przemyśle mięsnym.

Zadzwoń już teraz i zamów najwyższej jakości płyty do masarni i ubojni. Telefon kontaktowy do biura obsługi klienta: +48 509 491 716 lub e-mail: biuro@plastplus.pl.